Despre mărturii

Ce sunt mărturiile?

Conform traditiei noastre, marturiile se ofera in semn de multumire tuturor invitatiilor ce au luat parte la un eveniment special din viata unui cuplu. Inainte, marturiile se ofereau sub forma de saculeti din organza sau satin umpluti cu bomboane sau migdale dulci. Insa, acum, in functie de eveniment, marturiile pot avea si alte forme ca: suzete, biberoane, magneti, bijuterii, mici bibelouri. Astfel, acestea pot fi considerate suveniruri ce le pot aduce aminte invitatilor despre petrecerea frumoasa la care au participat.

Mărturii de nuntă

Va punem la dispozitie o intreaga colectie de marturii de nunta realizate din diverse materiale, fiecare produs fiind executat ireprosabil pana in cele mai mici detalii. In cadrul colectiei noastre puteti gasi numroase articole din metal (cutiute, posete, genti), din cristal (pantofi, masinute, porumbei, flori), miri din ceramica. Desi preturile ce le practicam sunt cele mai mici de pe piata, nu facem rabat de la calitate. Astfel, va putem oferi marturi de nunta pretioase si atractive, pretul fiind diferit in functie de dimensiune si materialul din care sunt realizate acestea Preturile pe care le practicam pentru marturii de nunta variaza in functie de forma pe care o alegi, de materialul din care sunt realizate sau de marimea acestora: pornim de la 1 leu/produs pana la 17 lei/produs.

Mărturii de botez

Marturiile de botez reprezinta micile atentii ce se ofera invitatilor pentru a le multumi ca au fot prezenti la primul eveniment important din viata copilului dumneavoastra. In functie de bugetul de care dispuneti, marturiile se pot darui fiecarui invitat prezent sau fiecarei familii. Aceste marturii dragalase pot avea diverse nuante, in functie de sexul copilului sau de preferintele parintilor, dar si diverse forme ca: botosei, carucioare, animalute, iconite. La cerere, marturiile pentru botez se pot personaliza cu data evenimentului sau cu numele copilului.