Livrare si transport

Magazinul online www.MarturiiNuntaBotez.ro poate livra colete doar catre localitati de pe teritoriul Romaniei.

In functie de comanda, termen de livrare, putem cadea de comun acord pentru un alt loc de intalnire, doar cu o programare in prealabil.

Transportul apartine in totalitate cumparatorului, decat in cazul uneia din situatiile exprimate mai jos, unde transportul este gratuit.

Livrarea se ofera gratuit, prin Curier rapid pentru comenzi ce depasesc suma de 500 lei – cost total pentru produse, fara sa fie inclusa taxa de transport .

Livrarea in tara, se face exclusiv prin Curier Rapid.

Preturile sunt, dupa cum urmeaza:

Curier rapid tarif fix de 30 lei, indiferent de greutate si valoare.

Ambalarea produselor se face individual, in cutii din carton, plicuri mici/mari, invelite in folii de protectie, in functie de marturiile comandate, pentru a evita orice paguba. De asemenea, produsele care necesita asamblare, se livreaza neasamblate catre clienti.

Predare personala in Bucuresti – Sector 3:

Vitan – Prosper

Singura modalitate de a primi banii in mana, pentru predarea personala in Bucuresti, este sa va facturam pe SOCIETATE/PFA, alta posibilitate, de a va preda produsele in mana este sa faceti virament in contul societatii noastre, pe baza de factura proforma, iar ulterior primiti factura fiscala. VA RUGAM SA NU INSISTATI SA PLATITI IN ALTE CONDITII!