Returnarea si anularea comenzilor

Anularea comenzii: aceasta va fi facuta in termen de maxim 12 ore de la confirmarea sa de catre echipa www.MarturiiNuntaBotez.ro, in scris, pe adresa noastra de email. ([email protected])

Returnarea coletului: se va trimite o solicitare scrisa pe adresa noastra de email a magazinului, ([email protected]), fara a mentiona in mod special motivul pentru care se doreste returnarea coletului, nu mai tarziu de 48 ore de la primirea coletului.

Expedierea coletului va fi facuta in maxim 3 zile lucratoare de la transmiterea cererii de returnare.

Termenul de retur al produselor, conform normelor europene, este de 14 zile calendaristice, de la data receptiei produselor.

Cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre client.

Returul se acorda prin schimbarea produselor deteriorate/defecte ori prin inlocuirea produselor deteriorate/defecte cu alte produse aflate pe site-ul www.MarturiiNuntaBotez.ro, fie prin plata valorii comenzii, numai dupa primirea coletului cu produsele deteriorate/defecte.

Plata contravalorii produselor returnate, se va face in termen de maxim 30 (treizeci) de zile lucratoare, prin transfer bancar, din care se va scadea costul de transport pentru primrea produselor.

ATENTIE!

NU PRIMIM colete returnate cu RAMBURS. Coletele returnate se trimit fara ramburs pe cheltuiala clientului iar dupa verificarea produsului va vom returna banii IN CONT prin TRANSFER BANCAR.

Magazinul online www.MarturiiNuntaBotez.ro poate livra colete doar catre localitati de pe teritoriul Romaniei.