Termeni si condiții

Conditii generale de vanzare

Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului www.MarturiiNuntaBotez.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila (prin continut facem referire implicit la preturile afisate). Conditiile ce vor fi luate in considerare, vor fi cele existente pe site in momentul confirmarii comenzii.

Informatii privind produsele comercializate

Produsele comercializate in cadrul site-ului www.MarturiiNuntaBotez.ro sunt confectionate conform standardelor in vigoare, care se aplica in domeniu, nu se catalogheaza ca fiind toxice si nu reprezinta pericol pentru mediul inconjurator . Nici un produs comercializat in cadrul site-ului www.MarturiiNuntaBotez.ro nu este contrafacut, ori nu reprezinta replici ale unor marci inregistrate. www.MarturiiNuntaBotez.ro, isi rezerva dreptul de a modifica textul anunturilor si pretul acestora, fara a notifica in prealabil clientii/userii inregistrati.

Continut

Continutul site-ului www.MarturiiNuntaBotez.ro, fotografii, texte, descrierea produselor, design, sunt proprietatea SC BOGSAL ALX SRL.. Utilizarea continutului site-ului www.MarturiiNuntaBotez.ro este permisa doar in scop personal. Utilizarea fotografiilor si textelor site-ului www.MarturiiNuntaBotez.ro in scopuri comerciale este permisa doar cu acordul scris SC BOGSAL ALX SRL. Referintele sau link-urile spre alte site-uri nu implica din partea noastra nicio responsabilitate referitor la continutul sau a informatia prezentate pe aceste site-uri, ramanand la aprecierea dumneavoastra daca luati in considerare sau nu aceste referinte sau link-uri.

Modificari

www.MarturiiNuntaBotez.ro isi rezerva dreptul de a sterge, adauga sau modifica in orice fel continutul site-ului, de a intrerupe orice activitate pe site, fara notificarea in prealabil a utilizatorilor. www.MarturiiNuntaBotez.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

Confidentialitatea Informatiilor

Informatiile oferite de clienti in procesul de comanda pe site-ul www.MarturiiNuntaBotez.ro au caracter confidential. Acestea nu sunt dezvaluite catre terte parti.

Termen de livrare/expediere:

Termenul de expediere al produselor, in medie, este de 10-13 zile de la data primirii comenzii. Dvs. urmand sa primiti coletul in termen de 24-48h de la data expedierii.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si www.MarturiiNuntaBotez.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

SIGURANTA SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea, modifica sau sterge doar propriile date personale, pe care le-a introdus. Informatiile din formularul de inregistrare sunt utilizate doar in scopul declarat al acestui site si anume pentru confirmarea comenzilor, facturarea acestora si pentru a expedia comenzile efectuate de dumneavoastra. Nu furnizam sub nici o forma (vanzare, donatie, schimb, etc) adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane (fizice sau juridice. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC BOGSAL ALX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea si expedierea comenzilor online. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru expedierea comenzilor facute de dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea expedierii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la e-mail: [email protected] . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Modalitati de plata

1. Virament bancar: contravaloarea comenzii va fi achitata partial sau integral (in cazul comenzilor cu predare personala in Bucuresti), in avans, in cazul comenzilor ce depasesc 300 lei, urmand ca dupa confirmarea platii sa fie expediat coletul.

Plata se va face prin virament bancar si NU PRIN DEPUNERE la ghiseul bancii. Daca se opteaza pentru depunerea la ghiseul bancii, clientii vor achita o supra-taxa de 15 lei/comision depunere.

Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300(treisute) lei, se cere un MINIM de 50% din valoare avans. Aceasta optiune nu este negociabila!

2. Ramburs: contravaloarea comenzii va fi achitata integral, la primirea coletului (catre agentul din partea firmei de curierat sau la ghiseul oficiului postal unde s-a primit coletul).

Returnarea si Anularea Comenzilor

Anularea comenzii: aceasta va fi facuta in termen de maxim 12 ore de la confirmarea sa de catre echipa www.MarturiiNuntaBotez.ro, in scris, pe adresa noastra de email. ([email protected])

Returnarea coletului: se va trimite o solicitare scrisa pe adresa noastra de email a magazinului, ([email protected]), mentionand in mod special motivul pentru care se doreste returnarea coletului, nu mai tarziu de 48 ore de la primirea coletului.

Expedierea coletului va fi facuta in maxim 3 zile lucratoare de la transmiterea cererii de returnare.

Termenul de retur al produselor, conform normelor europene, este de 14 zile calendaristice, de la data receptiei produselor.

Cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre client.

Returul se acorda prin schimbarea produselor deteriorate/defecte ori prin inlocuirea produselor deteriorate/defecte cu alte produse aflate pe site-ul www.MarturiiNuntaBotez.ro, fie prin plata valorii comenzii, numai dupa primirea coletului cu produsele deteriorate/defecte.

Plata contravalorii produselor returnate, se va face in termen de maxim 30 (treizeci) de zile lucratoare de catre www.MarturiiNuntaBotez.ro, prin transfer bancar, din care se va scadea costul de transport pentru primirea produselor.

ATENTIE!

NU PRIMIM colete returnate cu RAMBURS. Coletele returnate se trimit fara ramburs pe cheltuiala clientului iar dupa verificarea produsului va vom returna banii IN CONT prin TRANSFER BANCAR.

Livrare si Transport

Magazinul online www.MarturiiNuntaBotez.ro poate livra colete doar catre localitati de pe teritoriul Romaniei.

In functie de comanda, termen de livrare, putem cadea de comun acord pentru un alt loc de intalnire, doar cu o programare in prealabil.

Transportul apartine in totalitate cumparatorului, decat in cazul uneia din situatiile exprimate mai jos, unde transportul este gratuit.

Livrarea se ofera gratuit, prin Curier rapid pentru comenzi ce depasesc suma de 500 lei – cost total pentru produse, fara sa fie inclusa taxa de transport!

Livrarea in tara, se face prin Curier Rapid

Curier rapid tarif fix de 30 lei, indiferent de greutate, volum si valoare.

Ambalarea produselor se face individual, in cutii din carton, plicuri mici/mari, invelite in folii de protectie, infunctie de marturiile comandate, pentru a evita orice paguba. De asemenea, produsele care necesita asamblare, se livreaza neasamblate catre clienti.

Predare personala:

Produsele se trimit exclusiv prin serviciul de curier rapid.

Singura modalitate de a primi banii in mana, pentru predarea personala in Bucuresti, este sa va facturam pe SOCIETATE/PFA, alta posibilitate, de a va preda produsele in mana este sa faceti virament in contul societatii noastre, pe baza de factura proforma, iar ulterior primiti factura fiscala. VA RUGAM SA NU INSISTATI SA PLATITI IN ALTE CONDITII!

Stocul si disponibilitatea produselor:

Stocul produselor difera de la o zi la alta.  Nu putem garanta stocul fizic al tuturor produselor si nu putem garanta ca daca un produs figureaza in stoc pe site, ca exista fizic in gestiunea proprie.
Clientii sunt sfatuiti, inainte de a plasa o comanda, sa verifice telefonic/e-mail daca exista stoc pentru produsul pe care il doresc.
Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru eventualele comenzi facute unde stocul este indisponibil atat in gestiunea proprie cat si la furnizorii cu care colaboram.